Ook vandaag kwamen er nog verschillende Belgische bedrijven rapporteren, maar ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan loopt het resultatenseizoen langzaam maar zeker op de laatste benen.

Bekaert rapporteerde vanmorgen een sterke start van het jaar 2014. De onderneming noteerde een solide stijging van de volumes door de hogere vraag in Europa en Azië.

De organische groei werd echter integraal teniet-gedaan in het omzetcijfer van de groep als gevolg van negatieve wisselkoerseffecten.

Bekaert maakte weinig indruk met de trading update, de koers opende vrijwel ongewijzigd ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

Ook vandaag kwamen er nog verschillende Belgische bedrijven rapporteren, maar ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan loopt het resultatenseizoen langzaam maar zeker op de laatste benen. Bekaert rapporteerde vanmorgen een sterke start van het jaar 2014. De onderneming noteerde een solide stijging van de volumes door de hogere vraag in Europa en Azië. De organische groei werd echter integraal teniet-gedaan in het omzetcijfer van de groep als gevolg van negatieve wisselkoerseffecten. Bekaert maakte weinig indruk met de trading update, de koers opende vrijwel ongewijzigd ten opzichte van het slotniveau van gisteren.