In Brussel loopt het verlies voor de BEL 20 op richting een half procent en dat heeft vooral te maken met de koersdaling bij Bekaert.

In reactie op de publicatie van de trading update noteert de koers van Bekaert ruim 4% lager, wat vooral te maken heeft met de onzekere vooruitzichten.

Anderzijds noteert Agfa-Gevaert, dat vanmorgen eveneens cijfers bekendmaakte, duidelijk hoger. CEO Reinaudo kwam dan ook met een positieve boodschap.

In de koers van Kinepolis verandert er niet zo veel, het was niet bepaald een verrassing dat het aantal bezoekers lager is uitgekomen.

In Brussel loopt het verlies voor de BEL 20 op richting een half procent en dat heeft vooral te maken met de koersdaling bij Bekaert. In reactie op de publicatie van de trading update noteert de koers van Bekaert ruim 4% lager, wat vooral te maken heeft met de onzekere vooruitzichten. Anderzijds noteert Agfa-Gevaert, dat vanmorgen eveneens cijfers bekendmaakte, duidelijk hoger. CEO Reinaudo kwam dan ook met een positieve boodschap. In de koers van Kinepolis verandert er niet zo veel, het was niet bepaald een verrassing dat het aantal bezoekers lager is uitgekomen.