Want bij een neerwaartse doorbraak neemt de kans op een verdere daling naar de bodemkoersen van 2012 sterk toe (rond 17,20 euro).

Na de steun op 24,50 euro succesvol getest te hebben, is de koers de afgelopen weken opnieuw aan een mooie remonte bezig.

De top van november vorig jaar op 31,11 euro komt opnieuw in het vizier.

Bij een opwaartse uitbraak komt de top van januari 2012 op 33,50 euro in aanmerking als nieuw koersdoel.

Op de daggrafiek zien we de koersevolutie van de afgelopen maanden : opnieuw zien we in detail de belangrijke steun op

24,50 euro.

Aandachtspunt op deze grafiek is wel het afnemende momentum : de RSI-indicator noteert op overgekochte niveaus en negatieve divergentie duikt op.

Een correctie in de komende dagen mag dan ook verwacht worden. Maar nogmaals : zolang deze correctie niet onder 24,50 euro daalt, is er geen reden om te verkopen. Van Herck handhaaft een neutraal advies.

Want bij een neerwaartse doorbraak neemt de kans op een verdere daling naar de bodemkoersen van 2012 sterk toe (rond 17,20 euro). Na de steun op 24,50 euro succesvol getest te hebben, is de koers de afgelopen weken opnieuw aan een mooie remonte bezig. De top van november vorig jaar op 31,11 euro komt opnieuw in het vizier. Bij een opwaartse uitbraak komt de top van januari 2012 op 33,50 euro in aanmerking als nieuw koersdoel. Op de daggrafiek zien we de koersevolutie van de afgelopen maanden : opnieuw zien we in detail de belangrijke steun op 24,50 euro. Aandachtspunt op deze grafiek is wel het afnemende momentum : de RSI-indicator noteert op overgekochte niveaus en negatieve divergentie duikt op. Een correctie in de komende dagen mag dan ook verwacht worden. Maar nogmaals : zolang deze correctie niet onder 24,50 euro daalt, is er geen reden om te verkopen. Van Herck handhaaft een neutraal advies.