In Brussel bedraagt de winst voor de BEL 20 circa 1%, wat betekent dat de index zich boven het niveau van 2175 kan handhaven. Een verdere stijging richting 2200 behoort nu tot de mogelijkheden.

De beleggers raken er nu toch van overtuigd dat Bekaert wel degelijk met - rekening houdend met de omstandigheden - goede cijfers heeft kunnen uitpakken. Bekaert is momenteel de op één na sterkste stijger binnen de BEL 20.

De eerste reactie op de cijfers was negatief, maar dat had onder andere te maken met een foute interpretatie van de resultaten. Inmiddels zijn de meeste analistenrapporten binnen en die zijn over het algemeen positief.

In Brussel bedraagt de winst voor de BEL 20 circa 1%, wat betekent dat de index zich boven het niveau van 2175 kan handhaven. Een verdere stijging richting 2200 behoort nu tot de mogelijkheden. De beleggers raken er nu toch van overtuigd dat Bekaert wel degelijk met - rekening houdend met de omstandigheden - goede cijfers heeft kunnen uitpakken. Bekaert is momenteel de op één na sterkste stijger binnen de BEL 20.De eerste reactie op de cijfers was negatief, maar dat had onder andere te maken met een foute interpretatie van de resultaten. Inmiddels zijn de meeste analistenrapporten binnen en die zijn over het algemeen positief.