De Raad van Bestuur van Bekaert heeft Matthew Taylor benoemd als de volgende CEO. Hij neemt de rol van CEO-designate op vanaf 1 september 2013 en wordt lid van het Bekaert Group Executive.

In mei 2014 wordt Matthew Taylor CEO van Bekaert. Zijn benoeming als lid van de Raad van Bestuur wordt dan ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

De Raad van Bestuur besliste over deze wijzigingen aan de top in het kader van een grondig successieplannings-proces dat gericht is op het verzekeren van continuïteit in leiderschap op het niveau van de Raad van Bestuur en van het uitvoerend management.

De Raad van Bestuur van Bekaert heeft Matthew Taylor benoemd als de volgende CEO. Hij neemt de rol van CEO-designate op vanaf 1 september 2013 en wordt lid van het Bekaert Group Executive. In mei 2014 wordt Matthew Taylor CEO van Bekaert. Zijn benoeming als lid van de Raad van Bestuur wordt dan ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De Raad van Bestuur besliste over deze wijzigingen aan de top in het kader van een grondig successieplannings-proces dat gericht is op het verzekeren van continuïteit in leiderschap op het niveau van de Raad van Bestuur en van het uitvoerend management.