Op het vlak van bedrijfsresultaten wasen is is het vandaag een bijzonder drukke dag, met onder andere de cijfers van AB-InBev, Arcade, Bekaert, CFE, DE Master Blenders en UCB. In het geval van Bekaert was de reactie van de beleggers kort en duidelijk: de koers opende lager.

Vervolgens is het morgen de beurt aan Ackermans & van Haaren, Ahold, Delta Lloyd, Econocom, Grontmij, Heijmans, Macintosh, Reed Elsevier en Tessenderlo om met resultaten te komen.

Vrijdag wordt de week afgesloten met Belgacom, Brunel International, KAS Bank, Recticel, USG People, Vastned Retail en Vopak.

De aandacht van de beleggers gaat vandaag echter hoofdzakelijk uit naar de veiling van Italiaanse staatsobligaties die als een belangrijke test mag worden beschouwd.

Op het vlak van bedrijfsresultaten wasen is is het vandaag een bijzonder drukke dag, met onder andere de cijfers van AB-InBev, Arcade, Bekaert, CFE, DE Master Blenders en UCB. In het geval van Bekaert was de reactie van de beleggers kort en duidelijk: de koers opende lager. Vervolgens is het morgen de beurt aan Ackermans & van Haaren, Ahold, Delta Lloyd, Econocom, Grontmij, Heijmans, Macintosh, Reed Elsevier en Tessenderlo om met resultaten te komen. Vrijdag wordt de week afgesloten met Belgacom, Brunel International, KAS Bank, Recticel, USG People, Vastned Retail en Vopak. De aandacht van de beleggers gaat vandaag echter hoofdzakelijk uit naar de veiling van Italiaanse staatsobligaties die als een belangrijke test mag worden beschouwd.