Ook in Europa zijn volgens Bart Van Craeynest van Petercam er tekenen van beterschap. Het ziet er naar uit dat de eurozone stilaan uit recessie kruipt. De regio lijkt op weg naar een economische groei van zo'n 1% in 2014, dit volgens de voorspellingen van een aantal analisten.

Dat is nog altijd erg laag, maar toch al beter dan wat de voorbije jaren te zien was. De groeilanden blijven voorlopig nog wat achter, maar die zouden de komende kwartalen toch ook moeten kunnen profiteren van de aantrekkende economische activiteit in de klassieke industrielanden.

Ook in Europa zijn volgens Bart Van Craeynest van Petercam er tekenen van beterschap. Het ziet er naar uit dat de eurozone stilaan uit recessie kruipt. De regio lijkt op weg naar een economische groei van zo'n 1% in 2014, dit volgens de voorspellingen van een aantal analisten. Dat is nog altijd erg laag, maar toch al beter dan wat de voorbije jaren te zien was. De groeilanden blijven voorlopig nog wat achter, maar die zouden de komende kwartalen toch ook moeten kunnen profiteren van de aantrekkende economische activiteit in de klassieke industrielanden.