Een opwaartse uitbraak behoort zeker tot de mogelijkheden en presenteert dynamische beleggers zeker een interessante beleggingsopportuniteit.

Bij een opwaartse uitbraak mag een verdere koersstijging naar de volgende weerstandszone van 30 - 33 euro zeker niet uitgesloten worden.

Maar er past een belangrijke kanttekening bij: de huidige stijging van Bekaert is naar alle verwachting slechts een opwaartse correctie in een dalende trend.

Wie de aandelen bezit, moet zeker nog niet verkopen. Maar aandeelhouders houden best de stijgende trendlijn van december 2012 in de gaten.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux deze steunlijn in detail. Vandaar dat hij groot belang hecht aan het patroon van hogere toppen en hogere bodems.

De koers zou dus zeker dit patroon niet teniet mogen doen. Vandaar het belang van de bodem op 21,16 euro (13 mei 2013). Als de koers daar opnieuw onder zakt, is de stijgende trend van het

aandeel waarschijnlijk over en kan er best even aan de kant worden gestaan.

Een opwaartse uitbraak behoort zeker tot de mogelijkheden en presenteert dynamische beleggers zeker een interessante beleggingsopportuniteit. Bij een opwaartse uitbraak mag een verdere koersstijging naar de volgende weerstandszone van 30 - 33 euro zeker niet uitgesloten worden. Maar er past een belangrijke kanttekening bij: de huidige stijging van Bekaert is naar alle verwachting slechts een opwaartse correctie in een dalende trend. Wie de aandelen bezit, moet zeker nog niet verkopen. Maar aandeelhouders houden best de stijgende trendlijn van december 2012 in de gaten. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux deze steunlijn in detail. Vandaar dat hij groot belang hecht aan het patroon van hogere toppen en hogere bodems. De koers zou dus zeker dit patroon niet teniet mogen doen. Vandaar het belang van de bodem op 21,16 euro (13 mei 2013). Als de koers daar opnieuw onder zakt, is de stijgende trend van het aandeel waarschijnlijk over en kan er best even aan de kant worden gestaan.