Ook Bekaert was van de partij met de cijfers en dit bedrijf stelde ditmaal niet teleur, zoals in het verleden wel eens het geval is geweest. Bekaert boekte 4% volumegroei in de eerste helft van 2014 en verhoogde de winstgevendheid. 3

Terwijl ongunstige wisselkoerseffecten de omzet gevoelig aantastten, slaagde Bekaert erin de rentabiliteit te verbeteren dankzij de duurzame impact van kostenbesparingen en van een verbeterde product-mix. De cijfers van Bekaert werden goed onthaald, de koers noteert ruim in de plus.

Ook Bekaert was van de partij met de cijfers en dit bedrijf stelde ditmaal niet teleur, zoals in het verleden wel eens het geval is geweest. Bekaert boekte 4% volumegroei in de eerste helft van 2014 en verhoogde de winstgevendheid. 3 Terwijl ongunstige wisselkoerseffecten de omzet gevoelig aantastten, slaagde Bekaert erin de rentabiliteit te verbeteren dankzij de duurzame impact van kostenbesparingen en van een verbeterde product-mix. De cijfers van Bekaert werden goed onthaald, de koers noteert ruim in de plus.