Er liepen in de voormiddag weer heel wat analistenadviezen binnen. Morgan Stanley verhoogde het advies voor farmabedrijf GlaxoSmithKline, Société Générale zette Ericsson op 'kopen'.

In Brussel is het sentiment een stuk minder gunstig, de BEL 20 verliest er ruim driekwart procent. Daarmee flirt de index eens te meer met de kaap van 2050 punten.

Bekaert en Umicore liggen opvallend goed op koers, terwijl ook Dexia een stevige winst kan vasthouden. KBC, AB-InBev, Solvay en Delhaize moeten anderzijds terrein prijsgeven.

Er liepen in de voormiddag weer heel wat analistenadviezen binnen. Morgan Stanley verhoogde het advies voor farmabedrijf GlaxoSmithKline, Société Générale zette Ericsson op 'kopen'. In Brussel is het sentiment een stuk minder gunstig, de BEL 20 verliest er ruim driekwart procent. Daarmee flirt de index eens te meer met de kaap van 2050 punten. Bekaert en Umicore liggen opvallend goed op koers, terwijl ook Dexia een stevige winst kan vasthouden. KBC, AB-InBev, Solvay en Delhaize moeten anderzijds terrein prijsgeven.