Solvay gaat Chemlogics in de Verenigde Staten overnemen en breidt zo zijn activiteiten uit in chemische oplossingen voor olie en gas, zo werd vanmorgen bekendgemaakt.

Voor Solvay Novecare zal deze overname beduidende synergieën opleveren, dankzij een ruim assortiment van innoverende producten die spelers in de oliewinningsindustrie wereldwijd in staat stelt om competitief en veilig olie en gas te kunnen winnen en daarbij het waterverbruik te verminderen.

In de laatste vijf jaar is de EBITDA van Chemlogics tweecijferig gegroeid, gesteund door zijn model van snelle innovatie gecombineerd met diepgaande kennis en nauw klantencontact.

Solvay gaat Chemlogics in de Verenigde Staten overnemen en breidt zo zijn activiteiten uit in chemische oplossingen voor olie en gas, zo werd vanmorgen bekendgemaakt. Voor Solvay Novecare zal deze overname beduidende synergieën opleveren, dankzij een ruim assortiment van innoverende producten die spelers in de oliewinningsindustrie wereldwijd in staat stelt om competitief en veilig olie en gas te kunnen winnen en daarbij het waterverbruik te verminderen. In de laatste vijf jaar is de EBITDA van Chemlogics tweecijferig gegroeid, gesteund door zijn model van snelle innovatie gecombineerd met diepgaande kennis en nauw klantencontact.