Het resultatenseizoen zit er op en daarmee is volgens ABN Amro het macro-economische nieuws weer belangrijker voor de richting van de koersen op de financiële markten. De komende week staat wat dat betreft in het teken van het consumentenvertrouwen in november in een groot aantal landen.

Het betreft bijvoorbeeld de Verenigde Staten, waar zowel de Conference Board, als de Universiteit van Michigan hun vertrouwensindicator publiceren. Ook zal blijken of de verbetering van de Europese economie leidt tot verbetering van vertrouwen in de grote Europese landen: Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Het resultatenseizoen zit er op en daarmee is volgens ABN Amro het macro-economische nieuws weer belangrijker voor de richting van de koersen op de financiële markten. De komende week staat wat dat betreft in het teken van het consumentenvertrouwen in november in een groot aantal landen. Het betreft bijvoorbeeld de Verenigde Staten, waar zowel de Conference Board, als de Universiteit van Michigan hun vertrouwensindicator publiceren. Ook zal blijken of de verbetering van de Europese economie leidt tot verbetering van vertrouwen in de grote Europese landen: Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk.