Daarnaast vielen ook de cijfers over de industriële output in de eurozone tegen. Die industriële output daalde sterker dan verwacht en dat op een moment dat de jeugdwerkloosheid in landen als Spanje, Italië en Griekenland steeds verontrustender vormen begint aan te nemen.

Op de valutamarkten moet de euro verder terrein prijsgeven, de koers van de euro is nu teruggevallen onder 1,30 dollar. De Brusselse BEL 20 kon in de plus standhouden en dit ondanks het feit dat Bekaert en Nyrstar de winsten van gisteren weer moesten prijsgeven.

Daarnaast vielen ook de cijfers over de industriële output in de eurozone tegen. Die industriële output daalde sterker dan verwacht en dat op een moment dat de jeugdwerkloosheid in landen als Spanje, Italië en Griekenland steeds verontrustender vormen begint aan te nemen. Op de valutamarkten moet de euro verder terrein prijsgeven, de koers van de euro is nu teruggevallen onder 1,30 dollar. De Brusselse BEL 20 kon in de plus standhouden en dit ondanks het feit dat Bekaert en Nyrstar de winsten van gisteren weer moesten prijsgeven.