Daarmee werd nipt boven de kaap van 2500 afgesloten. Met een winst van meer dan 4% was Bekaert de sterkste stijger binnen de BEL 20, op een afstandje gevolgd door Colruyt. Aan de andere kant van het spectrum stond Mobistar, dat per saldo zowat anderhalf procent moest prijsgeven.

ING publiceerde vandaag een rapport over de Europese economie. Daarin werd gesteld dat de Europese overheden er in de afgelopen 12 maanden succesvol in zijn geslaagd om de crisis in de eurozone te bezweren.

2013 kan echter opnieuw moeilijk worden, want de aandacht zal zich verplaatsen van de 'staartrisico's' naar de economie.

Daarmee werd nipt boven de kaap van 2500 afgesloten. Met een winst van meer dan 4% was Bekaert de sterkste stijger binnen de BEL 20, op een afstandje gevolgd door Colruyt. Aan de andere kant van het spectrum stond Mobistar, dat per saldo zowat anderhalf procent moest prijsgeven. ING publiceerde vandaag een rapport over de Europese economie. Daarin werd gesteld dat de Europese overheden er in de afgelopen 12 maanden succesvol in zijn geslaagd om de crisis in de eurozone te bezweren. 2013 kan echter opnieuw moeilijk worden, want de aandacht zal zich verplaatsen van de 'staartrisico's' naar de economie.