Omdat de groei in de eerste negen maanden van het jaar is uitgekomen op 3,8%, zou dat op een stijging duiden in het vierde kwartaal van tenminste 6%.

Het is voor de tweede keer in vijf maanden dat Beiersdorf zich positiever uitlaat over de verkopen, terwijl ook de resultaten in het derde kwartaal de verwachtingen overtroffen.

Het toont aan dat het bedrijf een succesvolle reorganisatie heeft doorgevoerd. Er lijkt echter niet veel meer rek in het aandeel te zitten. De analisten van ABN Amro handhaven hun opinie houden.

Omdat de groei in de eerste negen maanden van het jaar is uitgekomen op 3,8%, zou dat op een stijging duiden in het vierde kwartaal van tenminste 6%. Het is voor de tweede keer in vijf maanden dat Beiersdorf zich positiever uitlaat over de verkopen, terwijl ook de resultaten in het derde kwartaal de verwachtingen overtroffen. Het toont aan dat het bedrijf een succesvolle reorganisatie heeft doorgevoerd. Er lijkt echter niet veel meer rek in het aandeel te zitten. De analisten van ABN Amro handhaven hun opinie houden.