Het eerste kwartaal was ronduit zwak, maar in de twee eerste maanden van het tweede kwartaal steeg het aantal nieuwe orders fors. De orders zijn zowel geografish als qua activiteiten goed gespreid.

ING houdt niet langer rekening met een worst case scenario. CFE krijgt op basis van de gang van zaken bij DEME een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 28,50 euro.

KBC Securities ziet nog steeds een behoorlijk opwaarts potentieel bij CFE, zodat het aandeel nog steeds een koopadvies krijgt met een koersdoel van 42,50 euro.

Het eerste kwartaal was ronduit zwak, maar in de twee eerste maanden van het tweede kwartaal steeg het aantal nieuwe orders fors. De orders zijn zowel geografish als qua activiteiten goed gespreid. ING houdt niet langer rekening met een worst case scenario. CFE krijgt op basis van de gang van zaken bij DEME een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 28,50 euro. KBC Securities ziet nog steeds een behoorlijk opwaarts potentieel bij CFE, zodat het aandeel nog steeds een koopadvies krijgt met een koersdoel van 42,50 euro.