Onverwacht werd er tussen de politieke partijen een overeenkomst bereikt over de begroting, het Congress maakte gisterenavond het bericht daaromtrent bekend. Daarmee komt er een einde aan drie jaar van impasse en van fiscale instabiliteit op het vlak van de begroting.

In oktober werd de werking van de Amerikaanse staat als gevolg van onenigheid over die begroting nog tijdelijk stilgelegd. In de senaat werd het akkoord enthousiast onthaald door de leiders van de republikeinse partij, maar er dreigt nog altijd tegenwind vanuit de hoek van de Tea Party.

Onverwacht werd er tussen de politieke partijen een overeenkomst bereikt over de begroting, het Congress maakte gisterenavond het bericht daaromtrent bekend. Daarmee komt er een einde aan drie jaar van impasse en van fiscale instabiliteit op het vlak van de begroting. In oktober werd de werking van de Amerikaanse staat als gevolg van onenigheid over die begroting nog tijdelijk stilgelegd. In de senaat werd het akkoord enthousiast onthaald door de leiders van de republikeinse partij, maar er dreigt nog altijd tegenwind vanuit de hoek van de Tea Party.