De afgelopen weken is de hoop op het einde van de Europese schuldencrisis toegenomen, alles lijkt uiteindelijk te zullen koelen zonder blazen. Kyle Bass van Hayman Capital Management in Dallas is het daar echter niet mee eens. Hij vreest dat aan het einde van het verhaal de wereld in vuur en vlam zal staan.

Wie tegen wie zal vechten, durft Bass niet te voorspellen. Hij is er echter wel zeker van dat er oorlogen zullen uitbreken en niet van de minste.

Voor veel analisten is het een raadsel dat er tot dusver nog niet feller is geprotesteerd tegen de aangekondigde besparingen.

Maar voor Bass moet het ergste nog komen. Sommige gemeenschappen zullen niet bestand zijn tegen de stress die onvermijdelijk gepaard zal gaan met de herstructurering voor miljarden dollars aan schulden, waardoor de beleggers miljarden dollars zullen verliezen.

De afgelopen weken is de hoop op het einde van de Europese schuldencrisis toegenomen, alles lijkt uiteindelijk te zullen koelen zonder blazen. Kyle Bass van Hayman Capital Management in Dallas is het daar echter niet mee eens. Hij vreest dat aan het einde van het verhaal de wereld in vuur en vlam zal staan. Wie tegen wie zal vechten, durft Bass niet te voorspellen. Hij is er echter wel zeker van dat er oorlogen zullen uitbreken en niet van de minste. Voor veel analisten is het een raadsel dat er tot dusver nog niet feller is geprotesteerd tegen de aangekondigde besparingen. Maar voor Bass moet het ergste nog komen. Sommige gemeenschappen zullen niet bestand zijn tegen de stress die onvermijdelijk gepaard zal gaan met de herstructurering voor miljarden dollars aan schulden, waardoor de beleggers miljarden dollars zullen verliezen.