Befimmo heeft gunstig gereageerd op het bod. Tussen beide partijen moet nu nog wel een behoorlijk compromis worden opgesteld en afgerond.

Dit gebouw ligt aan de Keizerinlaan 17-19 in 1000 Brussel en maakt deel uit van de portefeuille van Befimmo sinds de overname van de vastgoedbevak Cibix in 2001.

Sinds het vertrek van huurder Belgacom in oktober 2008 laat Befimmo er zware renovatiewerken uitvoeren, die begin 2011 voltooid zullen zijn.

Na afloop zou deze overdracht een resultaat van zowat 0,70€/aandeel moeten opleveren.

Deze verrichting bewijst de actieve aanpak van Befimmo in het beheer van haar vastgoedportefeuille.

Befimmo heeft gunstig gereageerd op het bod. Tussen beide partijen moet nu nog wel een behoorlijk compromis worden opgesteld en afgerond. Dit gebouw ligt aan de Keizerinlaan 17-19 in 1000 Brussel en maakt deel uit van de portefeuille van Befimmo sinds de overname van de vastgoedbevak Cibix in 2001. Sinds het vertrek van huurder Belgacom in oktober 2008 laat Befimmo er zware renovatiewerken uitvoeren, die begin 2011 voltooid zullen zijn. Na afloop zou deze overdracht een resultaat van zowat 0,70€/aandeel moeten opleveren. Deze verrichting bewijst de actieve aanpak van Befimmo in het beheer van haar vastgoedportefeuille.