Daarnaast zullen bedrijfswinsten fors gaan groeien op het moment dat de economie verder gaat groeien. En die kans is zeker aanwezig.

Steentjes ziet dat al bij een bedrijf als Disney. De kwartaalwinst steeg met 32% en bereikte daarmee recordhoogte. Disney is een Amerikaans bedrijf in optima forma.

Overal komt de Amerikaanse denkwijze tot uitdrukking. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de meest recente filmhit Iron Man 3.

Het verhaal is zoals alle verhalen van Disney. Held komt in de problemen en redt toch uiteindelijk de wereld. Ondanks de voorspelbare afloop bracht de film na een week al $ 700 mln op.

En dan hebben we het alleen maar over de verkoop van kaartjes voor de bioscoop. Er komt nog veel meer binnen straks door verkoop van poppetjes en andere merchandising.

Disney bezuinigt niet maar blijft investeren. Het kopen van Lucasfilm voor $ 4 mld is er daar een voorbeeld van. Hiermee kan Disney nieuwe films rondom het thema Star Wars produceren.

Ook het in gebruik nemen van een nieuw cruiseschip, de Fantasy, is een investering die zorgt voor een hogere omzet en dan ook uiteindelijk voor hogere resultaten. Voorlopig blijft Disney gewoon verder groeien.

Daarnaast zullen bedrijfswinsten fors gaan groeien op het moment dat de economie verder gaat groeien. En die kans is zeker aanwezig. Steentjes ziet dat al bij een bedrijf als Disney. De kwartaalwinst steeg met 32% en bereikte daarmee recordhoogte. Disney is een Amerikaans bedrijf in optima forma. Overal komt de Amerikaanse denkwijze tot uitdrukking. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de meest recente filmhit Iron Man 3. Het verhaal is zoals alle verhalen van Disney. Held komt in de problemen en redt toch uiteindelijk de wereld. Ondanks de voorspelbare afloop bracht de film na een week al $ 700 mln op. En dan hebben we het alleen maar over de verkoop van kaartjes voor de bioscoop. Er komt nog veel meer binnen straks door verkoop van poppetjes en andere merchandising. Disney bezuinigt niet maar blijft investeren. Het kopen van Lucasfilm voor $ 4 mld is er daar een voorbeeld van. Hiermee kan Disney nieuwe films rondom het thema Star Wars produceren. Ook het in gebruik nemen van een nieuw cruiseschip, de Fantasy, is een investering die zorgt voor een hogere omzet en dan ook uiteindelijk voor hogere resultaten. Voorlopig blijft Disney gewoon verder groeien.