Dat binnenland wordt bovendien ook steeds belangrijker als afzetmarkt. Credit Suisse verwacht grote investeringen in drie regio's: Sichuan en Chongqing in het zuidwesten van, de centrale provincies Anhui, Jiangxi en Hunan (vlakbij de al rijke provincies Guangdong and Jiangsu) en de provincies Hebei en Henan bij de grote markt die rond Beijing wordt aangetroffen.

Vooral bedrijven die consumentengeoriënteerde producten maken, focussen zich in toenemende mate op het westen en het centrum. De multnationals focussen zich dan weer hoofdzakelijk op de miljoenensteden.

Volgens Credit Suisse is er in de meer perifere regio's nog meer ruimte voor welvaartcreatie, wat de interesse van de bedrijfswereld verklaart. De gedeeltelijke verhuis van de industrie richting het centrum en het westen van het land kan beginnen!

Dat binnenland wordt bovendien ook steeds belangrijker als afzetmarkt. Credit Suisse verwacht grote investeringen in drie regio's: Sichuan en Chongqing in het zuidwesten van, de centrale provincies Anhui, Jiangxi en Hunan (vlakbij de al rijke provincies Guangdong and Jiangsu) en de provincies Hebei en Henan bij de grote markt die rond Beijing wordt aangetroffen. Vooral bedrijven die consumentengeoriënteerde producten maken, focussen zich in toenemende mate op het westen en het centrum. De multnationals focussen zich dan weer hoofdzakelijk op de miljoenensteden. Volgens Credit Suisse is er in de meer perifere regio's nog meer ruimte voor welvaartcreatie, wat de interesse van de bedrijfswereld verklaart. De gedeeltelijke verhuis van de industrie richting het centrum en het westen van het land kan beginnen!