In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Adobe Systems.

In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren.

Vandaag blijft het op het vlak van rapportering relatief rustig, we vermelden de cijfers van Banca Populare di Spoleto. In eigen land komen Euronav en Roularta rapporteren.

In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Adobe Systems. In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren. Vandaag blijft het op het vlak van rapportering relatief rustig, we vermelden de cijfers van Banca Populare di Spoleto. In eigen land komen Euronav en Roularta rapporteren.