De komende week blijft het volgens ABN Amro nog druk met de publicatie van kwartaalresultaten.

Internationaal zal de aandacht uitgaan naar de detailhandelsbedrijven Wal-Mart en Home Depot en in Nederland naar Ahold, Accell en SBM-Offshore. Brussel kijkt onder andere uit naar de cijfers van Kinepolis en D'Ieteren.

Op macro-economisch gebied kijken we uit naar gegevens over de industriële productie in de eurozone en de eerste cijfers over het Bruto Binnenlands Product in het derde kwartaal in verschillende landen van de eurozone.

In de Verenigde Staten komen er gegevens uit over de inflatie in oktober.

De komende week blijft het volgens ABN Amro nog druk met de publicatie van kwartaalresultaten. Internationaal zal de aandacht uitgaan naar de detailhandelsbedrijven Wal-Mart en Home Depot en in Nederland naar Ahold, Accell en SBM-Offshore. Brussel kijkt onder andere uit naar de cijfers van Kinepolis en D'Ieteren. Op macro-economisch gebied kijken we uit naar gegevens over de industriële productie in de eurozone en de eerste cijfers over het Bruto Binnenlands Product in het derde kwartaal in verschillende landen van de eurozone. In de Verenigde Staten komen er gegevens uit over de inflatie in oktober.