Het technisch beeld is erg verslechterd en de index moet op weekslot boven de 270 blijven om te voorkomen dat de weg naar de 240 open komt te liggen.

De bedrijfsresultaten die de afgelopen week werden gepresenteerd, waren gemengd. De teleurstellingen zaten toch vooral bij Europese bedrijven. Voorbeelden daarvan waren Aegon, Allianz, BMW en E.on.

Ook de komende week zullen volgens ABN Amro weer veel bedrijven hun kwartaalcijfers publiceren. Internationaal zijn daarbij Wall-Mart, Dell en Applied Materials aansprekende namen, terwijl in Nederland wordt uitgekeken naar Aalberts, SBM Offshore, Boskalis en Corio.

Op macro-economisch vlak zullen onder meer gegevens bekend worden gemaakt over de economische groei in het tweede kwartaal in de eurozone en Japan en laatste inflatiecijfers in Europa en de Verenigde Staten.

Het technisch beeld is erg verslechterd en de index moet op weekslot boven de 270 blijven om te voorkomen dat de weg naar de 240 open komt te liggen. De bedrijfsresultaten die de afgelopen week werden gepresenteerd, waren gemengd. De teleurstellingen zaten toch vooral bij Europese bedrijven. Voorbeelden daarvan waren Aegon, Allianz, BMW en E.on. Ook de komende week zullen volgens ABN Amro weer veel bedrijven hun kwartaalcijfers publiceren. Internationaal zijn daarbij Wall-Mart, Dell en Applied Materials aansprekende namen, terwijl in Nederland wordt uitgekeken naar Aalberts, SBM Offshore, Boskalis en Corio. Op macro-economisch vlak zullen onder meer gegevens bekend worden gemaakt over de economische groei in het tweede kwartaal in de eurozone en Japan en laatste inflatiecijfers in Europa en de Verenigde Staten.