Die kunnen de voorbode vormen van betere economische tijden. Wel is het noodzakelijk dat consumentenbestedingen en de vastgoedsector volgen, want zonder deze twee is geen krachtig herstel mogelijk.

Bovendien gaven de meeste van de bedrijven die gisteren rapporteerden aan een verdere verbetering van de resultaten tijdens de tweede helft van het jaar te verwachten.

Peter Buchanan, senior economist bij CIBC World Markets, was vooral opgetogen over de resultaten die UPS en Union Pacific konden voorleggen.

Beide bedrijven zagen de trafiek toenemen, hetgeen aangeeft dat er weer transport gebeurt. Buchanan is van mening dat de forse koersstijging van gisteren ook tegen die achtergrond moet worden bekeken.

Die kunnen de voorbode vormen van betere economische tijden. Wel is het noodzakelijk dat consumentenbestedingen en de vastgoedsector volgen, want zonder deze twee is geen krachtig herstel mogelijk. Bovendien gaven de meeste van de bedrijven die gisteren rapporteerden aan een verdere verbetering van de resultaten tijdens de tweede helft van het jaar te verwachten. Peter Buchanan, senior economist bij CIBC World Markets, was vooral opgetogen over de resultaten die UPS en Union Pacific konden voorleggen. Beide bedrijven zagen de trafiek toenemen, hetgeen aangeeft dat er weer transport gebeurt. Buchanan is van mening dat de forse koersstijging van gisteren ook tegen die achtergrond moet worden bekeken.