Het was de tweede week op rij dat de beurs lager sloot. Morgen komen de belangrijke Amerikaanse technologiebedrijven Intel en IBM. Daarnaast komen er cijfers van de ABU, belangrijk voor de uitzendsector en een update van Reed Elsevier. Dinsdag rapporteren ook Euronav en CMB.

Woensdag is het de beurt aan Heineken, TomTom en Aalberts Industries. In de VS komt Apple met de kwartaalcijfers. Donderdag komt in de VS het industrieconcern GE.

De cijfers van Nokia komen donderdag. Gezien het forse verlies van marktaandeel bij smartphones zal er extra goed naar de cijfers worden gekeken.

In Nederland komt USG People donderdag met de kwartaalcijfers. Vrijdag is het Goede Vrijdag en zal de beurshandel op een laag pitje draaien.

Het was de tweede week op rij dat de beurs lager sloot. Morgen komen de belangrijke Amerikaanse technologiebedrijven Intel en IBM. Daarnaast komen er cijfers van de ABU, belangrijk voor de uitzendsector en een update van Reed Elsevier. Dinsdag rapporteren ook Euronav en CMB. Woensdag is het de beurt aan Heineken, TomTom en Aalberts Industries. In de VS komt Apple met de kwartaalcijfers. Donderdag komt in de VS het industrieconcern GE. De cijfers van Nokia komen donderdag. Gezien het forse verlies van marktaandeel bij smartphones zal er extra goed naar de cijfers worden gekeken. In Nederland komt USG People donderdag met de kwartaalcijfers. Vrijdag is het Goede Vrijdag en zal de beurshandel op een laag pitje draaien.