De situatie kan zelfs nog verergeren als gevolg van een terugval in de vraag in de distributie en een terugval in de export. Bruce McCain, chef investment strategie bij Key Private Bank, is allesbehalve optimistisch.

Hij verwacht niet dat de bedrijfsresultaten gaan verbeteren voor het einde van 2009. Eerst zullen de beurskoersen herstellen, vervolgens de economie en pas daarna de bedrijfsresultaten. McCain houdt er alleszins rekening mee dat de bedrijfsresultaten acht kwartalen op rij gaan dalen.

De situatie kan zelfs nog verergeren als gevolg van een terugval in de vraag in de distributie en een terugval in de export. Bruce McCain, chef investment strategie bij Key Private Bank, is allesbehalve optimistisch. Hij verwacht niet dat de bedrijfsresultaten gaan verbeteren voor het einde van 2009. Eerst zullen de beurskoersen herstellen, vervolgens de economie en pas daarna de bedrijfsresultaten. McCain houdt er alleszins rekening mee dat de bedrijfsresultaten acht kwartalen op rij gaan dalen.