In Nederland publiceerden Corio zwakke resultaten over het eerste kwartaal en zag Vastned de leegstand van zijn portfolio toenemen, ten teken dat de vastgoedsector het dieptepunt vermoedelijk nog niet heeft bereikt.

Daar staat tegenover dat bouwer BAM bevredigende resultaten toonde, ondanks de strenge winter en de recessie.

Voorts kwamen er betrekkelijk positieve berichten van de Amerikaanse netwerkproducent Cisco en staalbedrijf Arcelor Mittal. In het huidige gure economische klimaat is dat laatste opmerkelijk en verklaart het wellicht de positieve ontwikkeling van de AEX.

In Nederland publiceerden Corio zwakke resultaten over het eerste kwartaal en zag Vastned de leegstand van zijn portfolio toenemen, ten teken dat de vastgoedsector het dieptepunt vermoedelijk nog niet heeft bereikt. Daar staat tegenover dat bouwer BAM bevredigende resultaten toonde, ondanks de strenge winter en de recessie. Voorts kwamen er betrekkelijk positieve berichten van de Amerikaanse netwerkproducent Cisco en staalbedrijf Arcelor Mittal. In het huidige gure economische klimaat is dat laatste opmerkelijk en verklaart het wellicht de positieve ontwikkeling van de AEX.