Bedrijfsresultaten en sterke fundamentals ondersteunen de rally op de beurzen, zo merkt Nader Naeimi op. Deze strateeg van AMP Capital Investors Ltd wijst er op dat de bedrijfsresultaten beter dan verwacht zijn.

De MSCI Asia Pacific excluding Japan Index is dit jaar al met 14% gestegen, waarbij de meevallende bedrijfsresultaten het negatief effect van de Europese begrotingscrisis neutraliseren.

De MSCI index inclusief Japan, waar vandaag vanwege een feestdag overigens niet werd gehandeld, is dit jaar al met 9,10% gestegen.

Bedrijfsresultaten en sterke fundamentals ondersteunen de rally op de beurzen, zo merkt Nader Naeimi op. Deze strateeg van AMP Capital Investors Ltd wijst er op dat de bedrijfsresultaten beter dan verwacht zijn. De MSCI Asia Pacific excluding Japan Index is dit jaar al met 14% gestegen, waarbij de meevallende bedrijfsresultaten het negatief effect van de Europese begrotingscrisis neutraliseren. De MSCI index inclusief Japan, waar vandaag vanwege een feestdag overigens niet werd gehandeld, is dit jaar al met 9,10% gestegen.