• De verwachte lage wereldwijde groei en de daarmee samenhangende verwachting dat de centrale banken van de ontwikkelde landen hun rentetarieven voor langere tijd laag zullen houden, leidt tot grote vraag naar inkomstengenererende effecten, zoals bedrijfsobligaties van ondernemingen met een goede kredietbeoordeling.

• De komende drie tot vijf jaar zullen beleggers op zoek blijven gaan naar de beste bedrijven, waar ook ter wereld, en naar de beste beleggingskansen binnen die groep bedrijven.

• Het bedrijfsobligatieteam van Pimco vergelijkt 'bottom-up' analyses met middellange-termijn analyses om bedrijven te vinden met een krachtig groeipotentieel, een gunstige markt, een sterke balans en het vermogen om de prijzen van hun producten en diensten in gunstige zin aan te passen. Ook letten we op de waarde van een bedrijf in het licht van de kapitaalstructuur - aandelen, leningen, 'high yield' en 'investment grade' bedrijfsobligaties - en de aantrekkelijkheid en het concurrentievermogen van landen.

• Voor de lange termijn ziet Pimco aantrekkelijke kansen in bedrijfsobligaties van ondernemingen in een breed scala aan sectoren, waaronder de Amerikaanse energiesector, de Aziatische game-industrie, de diamantsector, de gezondheidszorg en farmaceutische industrie, en sectoren die te maken hebben met initiatieven om schone energie te bevorderen in China.

• De verwachte lage wereldwijde groei en de daarmee samenhangende verwachting dat de centrale banken van de ontwikkelde landen hun rentetarieven voor langere tijd laag zullen houden, leidt tot grote vraag naar inkomstengenererende effecten, zoals bedrijfsobligaties van ondernemingen met een goede kredietbeoordeling. • De komende drie tot vijf jaar zullen beleggers op zoek blijven gaan naar de beste bedrijven, waar ook ter wereld, en naar de beste beleggingskansen binnen die groep bedrijven. • Het bedrijfsobligatieteam van Pimco vergelijkt 'bottom-up' analyses met middellange-termijn analyses om bedrijven te vinden met een krachtig groeipotentieel, een gunstige markt, een sterke balans en het vermogen om de prijzen van hun producten en diensten in gunstige zin aan te passen. Ook letten we op de waarde van een bedrijf in het licht van de kapitaalstructuur - aandelen, leningen, 'high yield' en 'investment grade' bedrijfsobligaties - en de aantrekkelijkheid en het concurrentievermogen van landen. • Voor de lange termijn ziet Pimco aantrekkelijke kansen in bedrijfsobligaties van ondernemingen in een breed scala aan sectoren, waaronder de Amerikaanse energiesector, de Aziatische game-industrie, de diamantsector, de gezondheidszorg en farmaceutische industrie, en sectoren die te maken hebben met initiatieven om schone energie te bevorderen in China.