Het resultatenseizoen loopt geleidelijk ten einde en zelfs goede cijfers van TKH en Fugro konden de markten niet echt inspireren.

De AEX ging de afgelopen week in één streep omhoog en sloot donderdag boven de 335 punten.

Het technisch beeld is verder verbeterd en de weg naar de 347 ligt open.

Slechts bij een terugval onder 314 verslechtert het beeld opnieuw.

Zoals gezegd loopt het resultatenseizoen ten einde en vallen er komende week geen cijfers van aansprekende Nederlandse bedrijven te verwachten. Ook maar enkele interessante Belgische bedrijven komen met cijfers.

De buitenlandse nakomertjes zijn Metro en Nike. Op macro-economisch gebied gaat de nieuwsstroom gewoon door met de publicatie van gegevens over de Amerikaanse huizenmarkt in februari en in de eurozone de voorlopige schattingen van de inkoopmanagers over maart.

Het resultatenseizoen loopt geleidelijk ten einde en zelfs goede cijfers van TKH en Fugro konden de markten niet echt inspireren. De AEX ging de afgelopen week in één streep omhoog en sloot donderdag boven de 335 punten. Het technisch beeld is verder verbeterd en de weg naar de 347 ligt open. Slechts bij een terugval onder 314 verslechtert het beeld opnieuw. Zoals gezegd loopt het resultatenseizoen ten einde en vallen er komende week geen cijfers van aansprekende Nederlandse bedrijven te verwachten. Ook maar enkele interessante Belgische bedrijven komen met cijfers. De buitenlandse nakomertjes zijn Metro en Nike. Op macro-economisch gebied gaat de nieuwsstroom gewoon door met de publicatie van gegevens over de Amerikaanse huizenmarkt in februari en in de eurozone de voorlopige schattingen van de inkoopmanagers over maart.