Zorgen hierover hadden de koers van ASML de afgelopen weken onder druk gehouden.

Verder kwam vastgoedbedrijf Corio in het nieuws. Er is een bod op het bedrijf uitgebracht door de Franse branchegenoot Klépierre. Aandeelhouders van Corio ontvangen per aandeel dat ze bezitten 1,14 aandelen van Klépierre.

Dit betekent een prijs van 41,44 euro voor een aandeel Corio, gebaseerd op de slotkoers van 28 juli. Dit is een premie van 15,6%.

De grootste aandeelhouders van Klépierre, Simon Property Group en BNP Paribas, staan achter de transactie. Ook pensioenuitvoerder APG steunt als grootste aandeelhouder van Corio de overname.

Zorgen hierover hadden de koers van ASML de afgelopen weken onder druk gehouden. Verder kwam vastgoedbedrijf Corio in het nieuws. Er is een bod op het bedrijf uitgebracht door de Franse branchegenoot Klépierre. Aandeelhouders van Corio ontvangen per aandeel dat ze bezitten 1,14 aandelen van Klépierre. Dit betekent een prijs van 41,44 euro voor een aandeel Corio, gebaseerd op de slotkoers van 28 juli. Dit is een premie van 15,6%. De grootste aandeelhouders van Klépierre, Simon Property Group en BNP Paribas, staan achter de transactie. Ook pensioenuitvoerder APG steunt als grootste aandeelhouder van Corio de overname.