Net als de voorafgaande weken waren de positieve verrassingen hier vorige week ook weer in de meerderheid. Zo versloeg het Amerikaanse Caterpillar niet alleen ruimschoots de verwachtingen, maar verhoogde het ook zijn prognose voor de rest van het jaar.

In Duitsland verhoogde Siemens de winstverwachting voor het hele jaar naar tenminste EUR 7,5 miljard. Dat is een stijging van 74%. Eerder ging Siemens nog uit van een stijging van 35%.

In Nederland trakteerde ING de markt op beter dan verwachte cijfers.

Ook op het gebied van fusies en overnames viel er vorige week weer een aantal deals te melden, waarvan enkele meerdere miljarden USD groot waren. Zo was er in de farmaceutische industrie de overname van Cephalon door Teva voor USD 6,8 miljard.

Net als de voorafgaande weken waren de positieve verrassingen hier vorige week ook weer in de meerderheid. Zo versloeg het Amerikaanse Caterpillar niet alleen ruimschoots de verwachtingen, maar verhoogde het ook zijn prognose voor de rest van het jaar. In Duitsland verhoogde Siemens de winstverwachting voor het hele jaar naar tenminste EUR 7,5 miljard. Dat is een stijging van 74%. Eerder ging Siemens nog uit van een stijging van 35%. In Nederland trakteerde ING de markt op beter dan verwachte cijfers. Ook op het gebied van fusies en overnames viel er vorige week weer een aantal deals te melden, waarvan enkele meerdere miljarden USD groot waren. Zo was er in de farmaceutische industrie de overname van Cephalon door Teva voor USD 6,8 miljard.