Vandaag heeft Ahold, dat afgelopen week met sterke kwartaalcijfers kwam, een analistendag. Het concern komt met indrukwekkende groeiplannen en een nieuw kostenbesparingsplan van Eur 350 mln.

Galapagos gaf vanmorgen een uitgebreide presentatie over de uitslag van een fase II studie over opbouw van een geneesmiddel tegen reuma.

Als die uitslag negatief zou zijn zouden ze de beleggers waarschijnlijk niet bijeenroepen. Delta Lloyd is woensdag aan de beurt. Het concern zal waarschijnlijk vooral de sterke kapitaalspositie benadrukken.

Vandaag heeft Ahold, dat afgelopen week met sterke kwartaalcijfers kwam, een analistendag. Het concern komt met indrukwekkende groeiplannen en een nieuw kostenbesparingsplan van Eur 350 mln. Galapagos gaf vanmorgen een uitgebreide presentatie over de uitslag van een fase II studie over opbouw van een geneesmiddel tegen reuma. Als die uitslag negatief zou zijn zouden ze de beleggers waarschijnlijk niet bijeenroepen. Delta Lloyd is woensdag aan de beurt. Het concern zal waarschijnlijk vooral de sterke kapitaalspositie benadrukken.