Boskalis gaf aan de doelstellingen te halen voor dit jaar, maar schetste een weinig inspirerend plaatje voor volgend jaar.

Fugro liet eveneens weten haar prognose voor dit jaar te halen, maar was hoopvoller gestemd over de verwachtingen voor 2012.

De bedrijfsagenda voor deze komende week is volgens ABN Amro vrijwel leeg. Er staan geen belangrijke publicaties van bedrijfscijfers op de agenda.

Op macro-economisch gebied kijken wij uit naar de gegevens in de Verenigde Staten over S&P/CaseShiller index huizenprijzen, consumentenvertrouwen, index huizenprijzen, arbeidsproductiviteit en loonkosten.

Er zal daarnaast uitgekeken worden naar de publicatie van het Beige Book van de Federal Reserve. In Europa staat onder meer het inflatiecijfer op de agenda.

Japan tenslotte zal inzicht geven in de ontwikkelingen van de detailhandelsverkopen en industriële productie.

Boskalis gaf aan de doelstellingen te halen voor dit jaar, maar schetste een weinig inspirerend plaatje voor volgend jaar. Fugro liet eveneens weten haar prognose voor dit jaar te halen, maar was hoopvoller gestemd over de verwachtingen voor 2012. De bedrijfsagenda voor deze komende week is volgens ABN Amro vrijwel leeg. Er staan geen belangrijke publicaties van bedrijfscijfers op de agenda. Op macro-economisch gebied kijken wij uit naar de gegevens in de Verenigde Staten over S&P/CaseShiller index huizenprijzen, consumentenvertrouwen, index huizenprijzen, arbeidsproductiviteit en loonkosten. Er zal daarnaast uitgekeken worden naar de publicatie van het Beige Book van de Federal Reserve. In Europa staat onder meer het inflatiecijfer op de agenda. Japan tenslotte zal inzicht geven in de ontwikkelingen van de detailhandelsverkopen en industriële productie.