SBM betaalt Talisman daartoe een bedrag van USD 470 miljoen. Daarnaast wordt er nog eens USD 270 miljoen op het probleemproject afgeschreven. Dat is al met al minder dan waarop de markt had gerekend.

De in december aangekondigde claimemissie zal op 28 maart plaatsvinden tegen een prijs van circa EUR 9,90 per aandeel. Dat is iets hoger dan eerder geraamd.

Hoofdaandeelhouder HAL betaalt nog een bedrag van USD 27 miljoen voor het afronden van het hoofdpijndossier.

Door de schikking en de herfinanciering blijft SBM Offshore binnen alle bankconvenanten. Dat is een fantastisch resultaat. De analisten van ABN Amro handhaven de opinie Kopen voor het aandeel en blijven positief over de outlook van het bedrijf.

SBM betaalt Talisman daartoe een bedrag van USD 470 miljoen. Daarnaast wordt er nog eens USD 270 miljoen op het probleemproject afgeschreven. Dat is al met al minder dan waarop de markt had gerekend. De in december aangekondigde claimemissie zal op 28 maart plaatsvinden tegen een prijs van circa EUR 9,90 per aandeel. Dat is iets hoger dan eerder geraamd. Hoofdaandeelhouder HAL betaalt nog een bedrag van USD 27 miljoen voor het afronden van het hoofdpijndossier. Door de schikking en de herfinanciering blijft SBM Offshore binnen alle bankconvenanten. Dat is een fantastisch resultaat. De analisten van ABN Amro handhaven de opinie Kopen voor het aandeel en blijven positief over de outlook van het bedrijf.