Op 30 september stond er een bedrag van 478,80 miljard yuan aan leningen open die niet meer werden terugbetaald. Ten opzichte van het kwartaal voordien was er sprake van een toename met 22,40 miljard yuan. De cijfers zijn afkomstig van de China Banking Regulatory Commission.

Xie Jiyong, in Shanghai analist bij Capital Securities Corporation, gelooft dat het bedrag aan probleemkredieten tijdens het vierde kwartaal nog lichtjes zal toenemen, waarna het zal stabiliseren. De signalen dat de Chinese economie aan het uitbodemen is, worden namelijk steeds sterker.

Op 30 september stond er een bedrag van 478,80 miljard yuan aan leningen open die niet meer werden terugbetaald. Ten opzichte van het kwartaal voordien was er sprake van een toename met 22,40 miljard yuan. De cijfers zijn afkomstig van de China Banking Regulatory Commission. Xie Jiyong, in Shanghai analist bij Capital Securities Corporation, gelooft dat het bedrag aan probleemkredieten tijdens het vierde kwartaal nog lichtjes zal toenemen, waarna het zal stabiliseren. De signalen dat de Chinese economie aan het uitbodemen is, worden namelijk steeds sterker.