Wie echter het overzicht afloopt bemerkt volgens de analisten van deze bank dat deze bron van inspiratie ontbreekt. De verklaring kent een wrangere kant. De cijfers zijn zo slecht dat beleggers rekenen op een versnelling - mogelijk zelfs vergroting - van de stimuleringsplannen.

Voor ABN Amro is dit ook een teken dat beleggers op dit moment van dag tot dag leven. De gedachte dat dit beursherstel een voorbode is van een naderende sentimentomslag kunnen we volgens de analisten van de bank terzijde leggen.

Het heeft het karakter van een bear market rally, een herstel binnen de grote neerwaartse beweging. Of dit de komende week nog een vervolg krijgt zal vooral afhangen van de kwartaalcijfers van een groot aantal internationale banken.

Wie echter het overzicht afloopt bemerkt volgens de analisten van deze bank dat deze bron van inspiratie ontbreekt. De verklaring kent een wrangere kant. De cijfers zijn zo slecht dat beleggers rekenen op een versnelling - mogelijk zelfs vergroting - van de stimuleringsplannen. Voor ABN Amro is dit ook een teken dat beleggers op dit moment van dag tot dag leven. De gedachte dat dit beursherstel een voorbode is van een naderende sentimentomslag kunnen we volgens de analisten van de bank terzijde leggen. Het heeft het karakter van een bear market rally, een herstel binnen de grote neerwaartse beweging. Of dit de komende week nog een vervolg krijgt zal vooral afhangen van de kwartaalcijfers van een groot aantal internationale banken.