Wat opvalt aan de grafiek is dat de koers een eerder zijwaarts verloop kende waaraan een einde kwam met de opwaartse uitbraak van 2012.

Sindsdien zit de koers in een stijgende trend. De kans op een nieuwe historische top boven 87,21 euro is groot nu de beurzen hun correctiefase van de afgelopen weken lijken te beëindigen.

Aandachtspunt op de weekgrafiek is wel de divergentie met de RSI-indicator die reeds sinds 2012 divergeert en aangeeft dat de kracht achter de hausse afneemt.

Maar zolang de koers de horizontale steun van 77,36 euro niet neerwaarts doorbreekt, is er geen reden om al afscheid te nemen van het Bayeraandeel.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux hoe de koers net geen 10% verloor in de afgelopen correctie. De koersopstoot van vorige week vrijdag lijkt erop te wijzen dat beleggers terug in het aandeel stappen.

Van Herck stapt mee in en verwacht nieuwe recordkoersen in de komende weken en maanden. Zeker als de koers opnieuw boven de steunlijn van dit jaar kan klimmen.

Wat opvalt aan de grafiek is dat de koers een eerder zijwaarts verloop kende waaraan een einde kwam met de opwaartse uitbraak van 2012. Sindsdien zit de koers in een stijgende trend. De kans op een nieuwe historische top boven 87,21 euro is groot nu de beurzen hun correctiefase van de afgelopen weken lijken te beëindigen. Aandachtspunt op de weekgrafiek is wel de divergentie met de RSI-indicator die reeds sinds 2012 divergeert en aangeeft dat de kracht achter de hausse afneemt. Maar zolang de koers de horizontale steun van 77,36 euro niet neerwaarts doorbreekt, is er geen reden om al afscheid te nemen van het Bayeraandeel. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux hoe de koers net geen 10% verloor in de afgelopen correctie. De koersopstoot van vorige week vrijdag lijkt erop te wijzen dat beleggers terug in het aandeel stappen. Van Herck stapt mee in en verwacht nieuwe recordkoersen in de komende weken en maanden. Zeker als de koers opnieuw boven de steunlijn van dit jaar kan klimmen.