"Door onze filialen binnen één gestroomlijnde organisatie te integreren kan Belgacom in een sterk concurrentiële markt oplossingen bieden voor de steeds veranderende behoeften van de klanten", aldus Didier Bellens, CEO van de Belgacom Groep, "en wij willen hen een convergent aanbod bieden: diensten die hun dagelijkse leven vergemakkelijken."

In 2006 nam Belgacom Telindus over en beide ondernemingen slaagden erin een echte samenwerking tot stand te brengen, zodat de Belgacom Groep vandaag zijn klanten uitgebreide en geïntegreerde oplossingen kan bieden onder het Telindus-Belgacom ICT-merk. Eveneens in 2006 verwierf Belgacom het resterende 25%-belang van Vodafone in Proximus.

De voorbije drie jaar maakte Belgacom intens werk van het verfijnen en optimaliseren van haar organisatie: drie operationele units (Consumer, Enterprise & Service Delivery) bieden "quadruple play"-oplossingen aan de klanten.

Op 22 oktober 2009 zette de Raad van Bestuur van Belgacom het licht op groen voor de verdere integratie van de Belgische filialen van de Belgacom Groep in Belgacom nv. Het betreft Belgacom nv, Belgacom Mobile nv, Telindus Group nv (enkel de nationale activiteiten), Telindus nv, Telindus Sourcing nv en Belgacom Skynet nv.

De filialen BICS, BGIS, Skynet iMotion Activities, Tango, Scarlet, Euremis, ConnectImmo en de internationale filialen van de Telindus Groep zijn hier niet bij betrokken.

"Door onze filialen binnen één gestroomlijnde organisatie te integreren kan Belgacom in een sterk concurrentiële markt oplossingen bieden voor de steeds veranderende behoeften van de klanten", aldus Didier Bellens, CEO van de Belgacom Groep, "en wij willen hen een convergent aanbod bieden: diensten die hun dagelijkse leven vergemakkelijken." In 2006 nam Belgacom Telindus over en beide ondernemingen slaagden erin een echte samenwerking tot stand te brengen, zodat de Belgacom Groep vandaag zijn klanten uitgebreide en geïntegreerde oplossingen kan bieden onder het Telindus-Belgacom ICT-merk. Eveneens in 2006 verwierf Belgacom het resterende 25%-belang van Vodafone in Proximus. De voorbije drie jaar maakte Belgacom intens werk van het verfijnen en optimaliseren van haar organisatie: drie operationele units (Consumer, Enterprise & Service Delivery) bieden "quadruple play"-oplossingen aan de klanten. Op 22 oktober 2009 zette de Raad van Bestuur van Belgacom het licht op groen voor de verdere integratie van de Belgische filialen van de Belgacom Groep in Belgacom nv. Het betreft Belgacom nv, Belgacom Mobile nv, Telindus Group nv (enkel de nationale activiteiten), Telindus nv, Telindus Sourcing nv en Belgacom Skynet nv. De filialen BICS, BGIS, Skynet iMotion Activities, Tango, Scarlet, Euremis, ConnectImmo en de internationale filialen van de Telindus Groep zijn hier niet bij betrokken.