Daarnaast is er ook de mogelijkheid dat Europa voor eens en voor altijd wil laten zien dat de uitgebaande politiek qua besparingen betreft strikt moet worden gevolgd. Daarmee kan een voorbeeld worden gesteld aan Spanje en Italië, twee landen die zelf vroeg of laat ook in de problemen kunnen raken.

Europees parlementslid Nigel Farage schreeuwde in een televisieprogramma zijn verontwaardiging over de aanpak van de crisis uit. Niet alleen werden de basisprincipes van de democratie en ons wetstelsel met de voeten getreden, ook de grondlagen van de westerse beschaving worden aan de laars gelapt.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid dat Europa voor eens en voor altijd wil laten zien dat de uitgebaande politiek qua besparingen betreft strikt moet worden gevolgd. Daarmee kan een voorbeeld worden gesteld aan Spanje en Italië, twee landen die zelf vroeg of laat ook in de problemen kunnen raken. Europees parlementslid Nigel Farage schreeuwde in een televisieprogramma zijn verontwaardiging over de aanpak van de crisis uit. Niet alleen werden de basisprincipes van de democratie en ons wetstelsel met de voeten getreden, ook de grondlagen van de westerse beschaving worden aan de laars gelapt.