Bij de verkiezingen in Baden-Würtemberg raakte de CDU van Merkel haar meerderheid kwijt. Daardoor is het optimisme over de opleving van de Duitse economie weer afgenomen.

In de elektronische handel van de London Metal Exchange daalde de koperprijs vanmorgen in Singapore voor de derde dag op rij. Een ton koper werd 1% goedkoper en kostte nog 9585,25 dollar per ton.

Pan Jinghua, analist bij Citic Futures Co in Shanghai, is van mening dat ook de nucleaire situatie in Japan niet over het hoofd mag worden gezien. Daar is van een verbetering eigenlijk nog geen sprake.

Bij de verkiezingen in Baden-Würtemberg raakte de CDU van Merkel haar meerderheid kwijt. Daardoor is het optimisme over de opleving van de Duitse economie weer afgenomen. In de elektronische handel van de London Metal Exchange daalde de koperprijs vanmorgen in Singapore voor de derde dag op rij. Een ton koper werd 1% goedkoper en kostte nog 9585,25 dollar per ton. Pan Jinghua, analist bij Citic Futures Co in Shanghai, is van mening dat ook de nucleaire situatie in Japan niet over het hoofd mag worden gezien. Daar is van een verbetering eigenlijk nog geen sprake.