Hierdoor is deze tracker volgens Leleux nauw verwant met de economische conjunctuur.

De afkoeling van de Chinese economie is dan ook de hoofdoorzaak voor de neerwaartse correctie van de afgelopen jaren. Vooral voor de basismetalen is de Chinese vraag zeer belangrijk.

Deze markt lijkt zijn bodemvormingsproces ingezet te hebben (merk ook hier de positieve divergentie met de RSI-indicator op) en een opwaartse uitbraak boven 16,98 dollar is een aankoopsignaal voor dynamische beleggers.

Een opwaartse uitbraak heeft als eerste koersdoel 20 dollar.

Beschouw een uitbraak van deze ETF als een tactische belegging.

Voor een structurele belegging in deze ETF hebben we meer bevestiging van een versnellende Chinese groei nodig.

Hierdoor is deze tracker volgens Leleux nauw verwant met de economische conjunctuur. De afkoeling van de Chinese economie is dan ook de hoofdoorzaak voor de neerwaartse correctie van de afgelopen jaren. Vooral voor de basismetalen is de Chinese vraag zeer belangrijk. Deze markt lijkt zijn bodemvormingsproces ingezet te hebben (merk ook hier de positieve divergentie met de RSI-indicator op) en een opwaartse uitbraak boven 16,98 dollar is een aankoopsignaal voor dynamische beleggers. Een opwaartse uitbraak heeft als eerste koersdoel 20 dollar. Beschouw een uitbraak van deze ETF als een tactische belegging. Voor een structurele belegging in deze ETF hebben we meer bevestiging van een versnellende Chinese groei nodig.