In verhouding tot de verkopen legt BASF relatief veel geld op tafel, maar Becker Underwood is het waard vinden de analisten van de bank. Het chemieconcern verwacht dat het Amerikaanse producent van producten voor biologische zaadbehandeling, gewasbescherming en diervoeding in 2015 zal bijdragen aan de winst.

Uitstekende aanvulling op de gewasbeschermingsactiviteiten van BASF

De overname is volgens ABN Amro een uitstekende aanvulling op de gewasbeschermingactiviteiten van BASF die sterke groeiperspectieven kunnen overleggen.

Met behulp van biotechnologie verrijkte zaden worden steeds vaker gebruikt door boeren, die er betere oogsten mee realiseren.

BASF blijft de eerste keuze van ABN Amro onder gediversifieerde chemieconcerns wereldwijd. Dat het bedrijf Duits is, en daardoor te maken heeft met relatief hoge loonkosten, doet daar weinig aan af. BASF profiteert wereldwijd van nieuwe trends in de chemie.

In verhouding tot de verkopen legt BASF relatief veel geld op tafel, maar Becker Underwood is het waard vinden de analisten van de bank. Het chemieconcern verwacht dat het Amerikaanse producent van producten voor biologische zaadbehandeling, gewasbescherming en diervoeding in 2015 zal bijdragen aan de winst. Uitstekende aanvulling op de gewasbeschermingsactiviteiten van BASFDe overname is volgens ABN Amro een uitstekende aanvulling op de gewasbeschermingactiviteiten van BASF die sterke groeiperspectieven kunnen overleggen. Met behulp van biotechnologie verrijkte zaden worden steeds vaker gebruikt door boeren, die er betere oogsten mee realiseren. BASF blijft de eerste keuze van ABN Amro onder gediversifieerde chemieconcerns wereldwijd. Dat het bedrijf Duits is, en daardoor te maken heeft met relatief hoge loonkosten, doet daar weinig aan af. BASF profiteert wereldwijd van nieuwe trends in de chemie.