Barton Biggs, fondsbeheerder bij hedge fund Traxis Partners bekijkt de zaken door een zonnige bril: "Wall Street kan dit jaar nog met 20% stijgen, onder leiding van de technologiebedrijven. Ik verwacht dat de Amerikaanse economie de fallout van de Europese schuldencrisis snel van zich gaat afschudden. De volgende beweging op Wall Street is wat mij betreft dus opwaarts gericht."

Biggs is overigens van mening dat Europa zich snel zal herstellen van de gevolgen van de schuldencrisis, tenminste toch wat de economie betreft: "Dat geldt eigenlijk voor de hele wereld. Vanuit economisch standpunt blijf ik optimistisch. Ik heb aandelen geadviseerd vanaf het dieptepunt van vorig jaar en zal dat blijven doen. Op Wall Street zijn er mijn inziens nog heel wat koopjes te doen."

Barton Biggs, fondsbeheerder bij hedge fund Traxis Partners bekijkt de zaken door een zonnige bril: "Wall Street kan dit jaar nog met 20% stijgen, onder leiding van de technologiebedrijven. Ik verwacht dat de Amerikaanse economie de fallout van de Europese schuldencrisis snel van zich gaat afschudden. De volgende beweging op Wall Street is wat mij betreft dus opwaarts gericht." Biggs is overigens van mening dat Europa zich snel zal herstellen van de gevolgen van de schuldencrisis, tenminste toch wat de economie betreft: "Dat geldt eigenlijk voor de hele wereld. Vanuit economisch standpunt blijf ik optimistisch. Ik heb aandelen geadviseerd vanaf het dieptepunt van vorig jaar en zal dat blijven doen. Op Wall Street zijn er mijn inziens nog heel wat koopjes te doen."