Hij maakt wel een uitzondering voor Europa, want daar slaat de crisis een diepe kloof. De rest van de wereld doet het volgens Biggs echter zeer goed en hij ziet daar geen noemenswaardige veranderingen in komen.

Vooral U.S. equities en emerging-market equities zijn momenteel erg goedkoop geprijsd, dit in vergelijking met staatsobligaties, hoogrenderende bedrijfsobligaties enzovoort.

Biggs verlaagde zijn aandelenposities in september, vlak voordat Wall Street op maandbasis de sterkste stijging sinds 1991 liet optekenen.

Hij maakt wel een uitzondering voor Europa, want daar slaat de crisis een diepe kloof. De rest van de wereld doet het volgens Biggs echter zeer goed en hij ziet daar geen noemenswaardige veranderingen in komen. Vooral U.S. equities en emerging-market equities zijn momenteel erg goedkoop geprijsd, dit in vergelijking met staatsobligaties, hoogrenderende bedrijfsobligaties enzovoort. Biggs verlaagde zijn aandelenposities in september, vlak voordat Wall Street op maandbasis de sterkste stijging sinds 1991 liet optekenen.