De beheerder van hedge fund Traxis Partners zei in een interview met Bloomberg Television dat de opleving van de Amerikaanse economie zich sterker dan verwacht herpakt.

Ondanks een stijging van de Standard & Poor's 500 Index met meer dan 60% sinds het dieptepunt van maart vorig jaar is Biggs - in een vorig leven hoofd strategie bij Morgan Stanley - van mening dat de waarderingen voor Amerikaanse aandelen nog steeds aantrekkelijk zijn.

Voor de S&P 500's bedraagt de gemiddelde price-to-earnings ratio nu ongeveer 25, wat het hoogste niveau is sinds 2002. De bias van de markt is echter nog steeds opwaarts gericht, ook wat de evolutie van de bedrijfsresultaten betreft.

Biggs is onder andere koper van McDonald's en ExxonMobil, maar beschouwt ook de andere grote oliewaarden als aantrekkelijk gewaardeerd. Hij ziet bij de vastgoedfondsen - de zogenaamde REIT's - nog kansen weggelegd. Biggs ziet de S&P 500 dit jaar nog stijgen tot 1350.

De beheerder van hedge fund Traxis Partners zei in een interview met Bloomberg Television dat de opleving van de Amerikaanse economie zich sterker dan verwacht herpakt. Ondanks een stijging van de Standard & Poor's 500 Index met meer dan 60% sinds het dieptepunt van maart vorig jaar is Biggs - in een vorig leven hoofd strategie bij Morgan Stanley - van mening dat de waarderingen voor Amerikaanse aandelen nog steeds aantrekkelijk zijn. Voor de S&P 500's bedraagt de gemiddelde price-to-earnings ratio nu ongeveer 25, wat het hoogste niveau is sinds 2002. De bias van de markt is echter nog steeds opwaarts gericht, ook wat de evolutie van de bedrijfsresultaten betreft. Biggs is onder andere koper van McDonald's en ExxonMobil, maar beschouwt ook de andere grote oliewaarden als aantrekkelijk gewaardeerd. Hij ziet bij de vastgoedfondsen - de zogenaamde REIT's - nog kansen weggelegd. Biggs ziet de S&P 500 dit jaar nog stijgen tot 1350.