Biggs - die in maart vorig jaar op het dieptepunt van de markt adviseerde om aandelen te kopen - blijft positief voor de beurzen. De bedrijven zouden moeten kunnen profiteren van de wereldwijde economische opleving.

De beheerder van het Traxis Partner hedge funds is van mening dat de Amerikaanse economie sterk gaat herstellen, veel sterker dan momenteel algemeen wordt aangenomen.

Tegen die achtergrond zijn aandelen nog steeds goedkoop en daarom koopwaardig. Hij verwacht dat de bedrijven meer gaan investeringen en dat de consumentenbestedingen voorzichtig weer gaan aantrekken.

Biggs - die in maart vorig jaar op het dieptepunt van de markt adviseerde om aandelen te kopen - blijft positief voor de beurzen. De bedrijven zouden moeten kunnen profiteren van de wereldwijde economische opleving. De beheerder van het Traxis Partner hedge funds is van mening dat de Amerikaanse economie sterk gaat herstellen, veel sterker dan momenteel algemeen wordt aangenomen. Tegen die achtergrond zijn aandelen nog steeds goedkoop en daarom koopwaardig. Hij verwacht dat de bedrijven meer gaan investeringen en dat de consumentenbestedingen voorzichtig weer gaan aantrekken.