In juli adviseerde Barton Biggs om de posities in aandelen te verlichten. De hedge-fund manager verlaagde de aandelenposities in de eigen portefeuille met ongeveer de helft.

Op dat moment was Barton Biggs nog maar voor 35% in aandelen belegd. Inmiddels heeft hij zijn belang in aandelen weer opgetrokken tot 75%. De door Biggs verwachte correctie is namelijk uitgebleven.

In juli steeg de Standard & Poor's 500 Index met 6,90%, waardoor Biggs op het verkeerde been kwam te staan. Hij verwacht nu dat we nog een eindejaarsrally gaan krijgen, die vrij grote proporties kan aannemen.

In juli adviseerde Barton Biggs om de posities in aandelen te verlichten. De hedge-fund manager verlaagde de aandelenposities in de eigen portefeuille met ongeveer de helft. Op dat moment was Barton Biggs nog maar voor 35% in aandelen belegd. Inmiddels heeft hij zijn belang in aandelen weer opgetrokken tot 75%. De door Biggs verwachte correctie is namelijk uitgebleven. In juli steeg de Standard & Poor's 500 Index met 6,90%, waardoor Biggs op het verkeerde been kwam te staan. Hij verwacht nu dat we nog een eindejaarsrally gaan krijgen, die vrij grote proporties kan aannemen.