Barst de volgende financiële storm los boven Singapore?, zo luidt nu de vraag. Het land scoort samen met India en Maleisië het slechtst op basis van 10 factoren die op kwetsbaarheid wijzen. BofAML vergeleek de situatie in aantal van de grootste Aziatische markten exclusief Japan.

Factoren waar rekening mee werd gehouden waren onder andere kredietgroei, de groei tussen krediet- en economische groei, returns van de bankaandelen en de lopende rekening. De kans is dus niet onbestaande dat Singapore het slechte voorbeeld van India zal volgen.

Barst de volgende financiële storm los boven Singapore?, zo luidt nu de vraag. Het land scoort samen met India en Maleisië het slechtst op basis van 10 factoren die op kwetsbaarheid wijzen. BofAML vergeleek de situatie in aantal van de grootste Aziatische markten exclusief Japan. Factoren waar rekening mee werd gehouden waren onder andere kredietgroei, de groei tussen krediet- en economische groei, returns van de bankaandelen en de lopende rekening. De kans is dus niet onbestaande dat Singapore het slechte voorbeeld van India zal volgen.